City girl

Another girl living in Athens...

Δευτέρα, Αυγούστου 21, 2006

bloggers get a life

Καταρχήν δεν ξέρω αν κάνω καλά που γράφω αυτό το post αλλά anyway γι’αυτό έφτιαξα αυτό το blog για να γράφω ότι μου έρχεται. Είχα πολύ καιρό να μπω στο blog της lily και μπήκα σήμερα. Πρόσεξα ότι το τελευταίο post ήταν πριν από πολύ καιρό και επειδή μου φάνηκε περίεργο κοίταξα τα comments. Και τότε κατάλαβα. Δηλαδή ας πούμε κατάλαβα γιατί δεν ξέρω τι έχει παιχτεί – παίζεται, δεν έχω καμιά όρεξη να μάθω και ούτε με αφορά. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί υπάρχουν άτομα που αφιερώνουν όλοι τους την ενέργεια και το χρόνο με το να ασχολούνται με αηδίες. Διαβάζω πολλά blog, φυσικά δεν συμφωνώ με όλες τις απόψεις, κρατάω ότι μου αρέσει και σκέφτομαι πράγματα που δεν θα τα είχα σκεφτεί αλλιώς. Το να περνάς στο άλλο άκρο, δλδ να ασχολείσαι προσωπικά με αυτόν που έχει το προσωπικό του blog και να ψάχνεσαι τι είπε και τι θα πεις είναι πολύ τελευταίο. Είναι τόσο δύσκολο πια να λέει ο καθένας ότι γουστάρει (ελευθερία λόγου ρε παιδιααα) και αν υπάρχει πρόβλημα να τα βρίσκεις με τον άλλο απλά ή να τον αγνοείς?

GET A LIFE!

Ps τονίζω ξανά ότι δεν το έψαξα, δεν ξέρω αν έχει παιχτεί κάτι σε προσωπικό επίπεδο εκτός blogging και φυσικά δεν παίρνω θέση. Απλά το όλο θέμα ήταν ένα έναυσμα για αυτό το post.

Ετικέτες

4 Comments:

Blogger Purple Overdose said...

Μαζί σου...

22/8/06 3:29 π.μ.  
Blogger sorry_girl said...

Τα blogs είναι κι αυτά άλλη μια κοινωνία..συναντάς τα πάντα.Μη σου κάνει εντύπωση..α!καλημέρα!

22/8/06 12:45 μ.μ.  
Blogger UrbanTulip said...

εχει δικιο η sorry. γιατι να διαφέρουν δηλαδή; ΄θα υπαρχουν και blogs που δεν θα συμφωνεις και blogs που οσο και να θες να σχολιασεις κάτι δεν θα σου βγαινει, και blogs που θα νιώθεις πιο άνετα αλλά και blogs που αλληλοθάβονται ( αυτό το πέτυχα στις αρχές μόλις μπήκα στην bloggoχώρα). η μόνη διαφορά με την καθημερινότητα είναι ότι ειναι πολύ πιο εύκολο να επιλέγεις αυτούς και αυτά με τα οποία θέλεις να συναναστρέφεσαι! :)

22/8/06 2:54 μ.μ.  
Blogger city girl said...

purple overdose (overdose? i love purple) χρειαζόμαστε άλλον ένα για club :)

sorry και tulip αυτό που με ανησυχεί είναι ότι οι άνθρωποι που αλληλοθάβονται ή στέλνουν hatemails στα blogs, προφανώς δεν θα φερόντουσαν το ίδιο αν σε είχαν face to face. Μήπως τελικά τα blogs λειτουργούν για μερικούς ως alter ego? Με λίγα λόγια μήπως μερικοί βγάζουν τα απωθημένα τους..? Λέω τώρα... :p

23/8/06 11:12 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home