City girl

Another girl living in Athens...

Τρίτη, Οκτωβρίου 31, 2006

Singing in the rain

Νυστάζω τόσο μα τόσο πολύ. Αυτός ο καιρός είναι χάλια όταν δουλεύεις και πρέπει να βγεις από το σπίτι. Με μπερδεύει και με αποπροσανατολίζει. Το αποτέλεσμα όλων αυτών χτες: 2 ώρες στον Σκλαβενίτη προσπαθώντας να ψωνίσω ανάμεσα σε πενταμελής οικογένειες (οι οποίες για κάποιο περίεργο λόγο ψωνίζουν με όλα τα μέλη παρόντα λες και κάνουν την κυριακάτικη οικογενειακή τους έξοδο), 30’ προς ανεύρεση parking στο σπίτι μου, ένα τρακάρισμα ενώ προσπαθούσα να βρω parking (υπολογίζω μια 400αρα μέσα στο νερό την οποία ευτυχώς θα πληρώσει ο παππούς που με χτύπησε από πίσω με την jeepαρα του, ντυμένος με στολή παραλλαγής, ερχόμενος από την Βουλγαρία που είχε πάει για κυνήγι), ένας καμένος μπακαλιάρος στον φούρνο, 2 πλυντήρια στο πάτωμα (γιατί 2 φορές χτες το πλυντήριο κόλλησε με αποτέλεσμα να χυθούν όλα κάτω). Και μέσα σε όλα η βροχή και εγώ να τραγουδάω αμέριμνη...

κάθε φορά, που θα ‘ρθεις βρέχει....
Σύμπτωση λες...
Πες το όπως θες...

Ετικέτες

4 Comments:

Blogger UrbanTulip said...

Που ακριβώς ειπαμε οτι είσαι πουλάκι μου;

6/11/06 10:31 π.μ.  
Blogger Attalanti said...

Θα έλεγα ότι σε φλερτάρει το υγρό στοιχείο... Μήπως δεν πίνεις όσο νερό θα έπρεπε; Μήπως θα ήθελες να κάνεις μεγαλύτερες διακοπές σε κανένα νησάκι;... Βροχή είναι, θα τελειώσει. φιλιά!

8/11/06 4:16 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

19/12/06 4:02 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

χαχαχαχ να είσαι καλά, γέλασα πολύ..όσο για τις πολυμελεις οικογενειες, μαλλον θελουν να παρευρισκονται ολοι στα ψωνια για να παρουν το κατι τι τους..

20/8/07 1:52 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home